Misfits - Walk among us

image7
Walk among us kvalar in i toppen när vi talar tidernas bästa punkskivor. Det är självklart Misfits vi talar det lysande Horror-punk bandet från Lodi, New yersey. Detta är bandets första utgivna fulllängdare och den kom 1982. Dom spelade i och för sig in skivan Static age redan 1978, men den släpptes inte förens 1995.
Åter till Walk among us, som är en otroligt jämn skiva. Bra från första till sista ton.
Skivan rivstartar me lysande 20 eyes, en personlig favorit. Sen följer I turned into a martian för att sedan braka loss i riktiga Hardcore låten All hell's breaks loose. Sen kommer två rätt anonyma spår om man jämför med testen av skivan, men det är fortfarande fantastiska låtar. Dessa är Vampira och Nike a go-go. Nästa spår är Hatebreeders en av Misfits bästa låtar någonsin, det är också plattans längsta spår ocg klockar in strax över 3 minuter. Sen har vi live-spåret Mommy can i go out and kill tonight?. Skivan raskar sen på i rasande tempo med de utmärkta Night of the living dead och Skulls. Hoppar sedan rätt in i en annan personlig favorit: Violent world. Nästa spår är Devil's whorehouse, riktig ösig dänga. Sedan kommer plattans bästa spår Astro zombies, så underbar. Introriffet är klockrent, sången likaså och den fantastiska texten. Plattan avslutas med Brain eaters. Vad kan man då dra för slutsats om Walk among us?. Jo Misfits är det band efter Ramones som jag håller som tidernas bästa band och detta är deras bästa platta. Så kan det bli så mycket bättre? svar nej.
En annan sak som är så underbart med Misfits, är deras sound. Som är så jävla unikt. Finns inget band som låter som Misfits.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0