New York dolls - S/T

1, Personality crisis
2, Looking for a kiss
3, Vietnamese baby
4, Lonely planet boy
5, Frankenstein
6, Trash
7, Bad girl
8, Subway train
9, Pills
10, Private world
11, Jet boy










Fortsätter ytterligare på Garage/Proto-punk spåret. Även om New York dolls var ännu mer inflytelserika för framtida Glam och Sleazeband. Band som Kiss, Hanoi rocks, Mötley crue,Twisted sister och Guns'n Roses hade knappast existerat( eller låtit som dom gör) utan New York dolls. Första plattan från dessa Glampionjärer är utan tvekan ett av de bästa albumen någonsin. Fullproppat med superklassiker, för att nämna några: "Personality crisis", "Looking for a kiss", "Vietnamese baby", "Lonely planet boy", "Frankenstein","Trash", "Bad girl", "Subway train", "Pills", "Private world" och "Jet boy. Va!!, räknade jag precis upp hela plattan. Jepp det gjorde jag verkligen,för det är så bra och banbrytande denna platta är. Här kan man verkligen tala om pinsamt många bra låtar på en och samma platta, och inte bara det, uppföljaren "Too much,too soon" är precis lika bra.

Kommentarer
Postat av: Anders

Ha! den här har jag på LP men jag har aldrig lyssnat på den, fick den av en polare och den har faktiskt stått där i hyllan sen dess. Kanske är hög tid att damma av den nu?

2009-02-02 @ 19:01:28
URL: http://www.brm.nu
Postat av: bob

VA!!!!!

DEn finns i hyllan,men aldrig lyssnat på den.Bara att slängapå den, BUMS!!!!

Du kommer inte bli besviken. En av de bästa plattorna någonsin, och uppskattar man första KISS plattorna, då lär man definitivt uppskatta denna

2009-02-02 @ 22:09:59
URL: http://bobramone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0