Topp 5 Kiss album

Som ni vet är jag också ett Die hard kiss fan, och har skrivit om de flesta albumen här på bloggen. Så här kommer en liten topp 5 lista.

1. Kiss - S/T













Första kiss plattan är utan tvekan deras bästa och även en av tidernas bästa debutplattor. Här finns många av mina favoritlåtar med gruppen: "Deuce", "Strutter", "Black diamond", "Cold gin" och "Firehouse".

2. Love gun

Grym platta som rivstartar med "I stole your love", andra höjdare: "Shock me", "Tomorrow and tonight", "Christine sixteen".

3. Rock and roll over

Har verkligen börjat inse storheten med den här plattan på senare år, den är ju helt och hållet grisbra, eller vad sägs som: "I want you", "Calling Dr. love", "Ladies room", "Love em leave em", "Mr speed" och "Hard luck woman".

4. Creatures of the night

Stenhård  platta, en av gruppens hårdaste, höjdare: "I love it loud", "War machine", "Creatures of the night" och den grymt underskattade "Rock and roll hell".

5. Destroyer

Många brukar ranka detta album som gruppens bästa, men det finns ett par överskattade låtar här framförallt "Detroit rock city" men även "Beth". Men det vägs upp med höjdarna "Shout it out loud" och "Do you love". Inte deras bästa album,men det tar ändå hem en hedersvärd femteplats.

Kommentarer
Postat av: Jockeman

Grymma plattor och en bra ranking, jag har inte bestämt mig för om Love gun är den bästa plattan eller om debutplattan är det.



2009-01-07 @ 22:43:57
URL: http://jockeman1.blogg.se/
Postat av: bob ramone

Svårt val,ingen tvekan om att dessa två är deras bästa plattor, men det finns ett eller två svaga spår på Love gun. Så gillar jag verkligen garagekänslan på första. Trippeln med DEuce, Strutter och Cold gin är också klockren.

Men visst är det en love gun flagga du har på väggen?

2009-01-07 @ 23:02:33
URL: http://bobramone.blogg.se/
Postat av: Jockeman

Japp, visst är det d!

2009-01-11 @ 16:52:34
URL: http://jockeman1.blogg.se/
Postat av: bob ramone

Stabilt!

2009-01-12 @ 18:50:41
URL: http://bobramone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0