ZZ Top - Recycler

1, Concrete and steel
2, Lovething
3, Penthouse eyes
4, Tell it
5, My head's in Mississippi
6, Decision or collision
7, Give it up
8, 2000 blues
9, Burger man
10, Doubleback











Helt sjukt bra skiva från skäggubbarna i ZZ Top. Inte lika mycket synthar på denna som på "Eliminator" och "Afterburner". Så det här är definitivt en av deras bästa skivor. Kan helt klart säga att omslaget helt klart är deras coolaste. Det som gör att denna inte är deras absolout bästa, är att vissa låtar kan kännas som utfyllnad. Tänker framförallt på "Penthouse eyes" och "2000 blues". Men de riktigt bra låtarna talar däremot sitt tydliga språk. Här finns kanske gruppens bästa låt "Burger man", stencoola hiten "Doubleback" från filmen Back to the future III. Här finns stentunga "My head's in Mississippi" och riviga rockrökare som "Concrete and steel" och helt klart underskattade "Decision or collision".
ZZ Top är ett av få band som hållit sig fräscha och vitala hela karriären och släpper alltid intressanta grejer. Hoppas nu på en bra skiva under året, eller det kanske dröjer ända till nästa år. Men den som väntar på nått gott...



Kommentarer
Postat av: Jockeman

Den sista lyckade skivan av gubbarna tycker jag....

2009-07-26 @ 17:39:55
URL: http://jockeman1.blogg.se/
Postat av: bob

Tycker snarare att detta var början på gruppens återkomst. Efterföljande "Antenna" är ju grym den med. Även "Rhytmeen" är bra, några låtar från den finns med på soundtracket till "From dusk till dawn".

2009-07-26 @ 21:58:32
URL: http://bobramone.blogg.se/
Postat av: Sista resan

Ha! Lustigt, jag tycker att "2000 Blues" är en av de bättre låtarna på plattan. Håller dock med om Antenna - den är bra!

2009-07-28 @ 11:04:17
URL: http://sistaresan.webblogg.se/
Postat av: DD

Fyndade denna platta tidigare idag.. Nu när jag läser det här måste jag nog springa och slänga i den i stereon... =)

2009-08-16 @ 02:27:20
URL: http://letitbleed.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0