Mötley Crue - Too fast for love

1. Live wire
2, Come on and dance
3, Public Enemy #1
4, Merry-Go-Round
5, Take me the top
6, Piece of the action
7, Starry eyes
8, Too fast for love
9, On with the show












"Too fast for love" är debutalbumet från banbrytande Sleazegruppen Mötley crue. Den här plattan är verkligen snorbra. Fullsmockad med klassisk partylåt efter klassisk partylåt. Redan inledande spåret "Live wire" sätter standarden för hela plattan. Halvt bortglömda låtar som "Come on and dance" och "Merry-Go-Round" varvas med superklassiker som "Public enemy #1" och "Piece of the action". De två avslutande spåren är också skivans bästa. Först det klassiska titelspåret sen min personliga favorit "On with the show". 
Fy fan vilken bra platta detta är, så här ska Rock'n'roll låta, och detta var ju bara början för gruppen. De släppte ju fyra precis lika bra plattor efter denna.

Kommentarer
Postat av: Anders

den här har jag däremot kvar! Och den LP:n som jag har är släppt på grabbarnas egen etikett "leathur records" alltså innan dom fick skivkontrakt med Elektra. förhoppningsvis värd en slant men den säljer jag fan inte!

2009-03-31 @ 19:14:16
URL: http://www.brm.nu
Postat av: bob

värd en rejäl slant:)

2009-03-31 @ 19:45:06
URL: http://bobramone.blogg.se/
Postat av: Sista resan

Ja jävlar vad mycket man har lyssnat på Crue, och det här är helt klart den bästa. Shout var ju inte heller dum men sedan tycker jag att de tappade greppet med de två andra. Fast Feelgood var väl riktigt bra, om jag minns rätt.

2009-03-31 @ 22:31:04
URL: http://sistaresan.webblogg.se/
Postat av: bob

tycker också detta är deras klart bästa, tycker också "Theatre of pain" är lite svagare, Men "Girls,girls,girls" är ju en riktig kalasskiva.

2009-04-01 @ 01:23:54
URL: http://bobramone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0