Meat Puppets - Mirage

  1. "Mirage" – 3:30
  2. "Quit It" – 2:33
  3. "Confusion Fog" – 3:47
  4. "The Wind and the Rain" – 2:53
  5. "The Mighty Zero" – 2:50
  6. "Get on Down" – 2:50
  7. "Leaves" – 2:33
  8. "I Am a Machine" – 4:15
  9. "Beauty" – 2:55
  10. "A Hundred Miles" – 3:45
  11. "Love Our Children Forever" – 3:49
  12. "Liquified" – 3:05












Äntligen ett inlägg om den fantastiska orkestern Meat Puppets och kanske deras allra bästa album "Mirage". Känd som deras mest psykedeliska skiva. Men här finns plats för en jäkla massa olika stilar. Här finns allt från Punk, Country, Blues och Psych.
Öppningsspåret "Mirage" sätter standarden, en superpsykedelisk historia. Hur bra som helst. Efter ett tag kommer kalaslåten "Confusion fog" hur cool som helst. Med fantastisk sång och trevlig melodi. Här finns också coola "Get on Down" och den helt fantastiska låten "Leaves". Plattans bästa låt är nog "A hundred miles", en av mina favoritlåtar alla tider. Här finns också den stenhårda punkrökaren "Liquified". Ska jag vara helt ärlig så finns det inte ett enda dåligt spår på den här skivan.
Ett mycket underskattat album från en oerhört underskattad grupp. De flesta känner bara igen Meat Puppets för att Nirvana spelade 3 av deras låtar på den kända unplugged spelningen. Men Meat Puppets har varit en stor inspirationskälla för många fler band. Med deras säregna sound och unika gitarrsound signerat Curt Kirkwood.
Så nu tycker jag att det är dags för fler att upptäcka detta fantastiska band. Här kommer några bra låtar från ovannämda platta.
Kan det bli bättre?
Go Pups!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0